Кава в зернах 1кг Арабіка свіжообсмажена Танзана YankeeCaffee
960 ₴
- В наявності
- Код: 0055
Кава в зернах 1 кг Арабіка свіжообсмажена Танзанія
Про нашу каву
▶ Країна походження Танзанія
▶ Регіон походження Гора Кіліманджаро, гора Меру
▶ Ботанічні сорти бурбона, Кентс
▶ Висота вирощування 1200-1600 метрів над рівнем моря
▶ Смакові ноти Цитрусові, Шоколад, Ваніль
▶ Низька кислотність
▶ Високий корпус
▶ Солодкий аромат
▶ Середня швидкість спалювання
Якість найголовніше
Завдяки співпраці з багатьма дистриб'юторами сирого зерна, ми можемо вибрати найкращі доступні сорти.
Перед імпортом кожна партія товару тестується кваліфікованим тестувальником, завдяки чому кінцевий продукт вирізняється незмінним смаком , независимо от периода производства.
Повторюваність зерен і найкращі профілі обсмажування, створені експериментальним способом, роблять наша кава справжнім витвором мистецтва , яким ви зможете насолоджуватися з кожною наступною чашкою і з кожним подальшим пакованням.
Паковання, у яке ми фасуємо зерна, теж не випадкова — кожна з них обладнана клапаном односторонньої дії — для того, щоб кава могла виділяти небажаний вуглекислий газ. А застібка-блискавка дає змогу закривати боби до ідеальних умов зберігання після кожного використання. Завдяки такій упаковці кава збереже свій найкращий смак на довгі місяці .
Процес обсмажування кави
На нашому рахунку кілька сотень тонн обсмажених зерен різних типів — величезний досвід . Регулярні каппінги, тобто дегустація зерен, дають змогу підібрати для кожного з них найкращі профілі обсмажування.
Якщо партія не відповідає нашим очікуванням, ми не дозволяємо її поширенню. Хоча це трапляється дуже рідко, тому що кожне обсмажування — це ретельно спланований процес , контрольований поруч датчиків і передовою системою керування однією з найпередовіших кавоварок на ринку.
Весь процес, від зберігання сирих зерен через обсмажування до паковання, є суворо спланованою процедурою , щоб кава дойшла до вас максимально свіжим і насиченим смаком .
Найкраще паковання для збереження свіжості
Небагато виробників кави мають паковання, що закривається — і це необхідно для того, щоб кава не губилася, якості під час зберігання.
Крім того, наша упаковка обладнана клапаном односторонньої дії , завдяки якому зерна можуть позбуватися небажаних газів і водночас не поглинати ззовні нічого іншого.
Ми намагаємося зробити паковання простим та естетичної , щоб вона могла прикрасити вашу кухню і водночас зберігати зерна краще , ніж будь-яка банка.
Наш спосіб обпалювання OMNIROAST
OMNIROAST — це ступінь обпалювання, що ідеально підходить для більшості гурманів. Ми не намагаємося прикрити дефекти зерна перебільшеним ступенем обсмажування, як у разі з дешевою кавою з супермаркету. Ми також знаємо, що більшість з вас не хотіли б пити кислу каву, наполовину сиру. Саме тому ми вибираємо час обсмажування так, щоб зерна висипалися з печі в найбільш зручний для наших клієнтів момент .
Зерна, які ви отримаєте від нас, матові та сухі, завдяки чому всі ефірні олії замкнені всередині і не випарувалися в духовці. Це означає, що наша кава має найкращий смак, але також і здоров'я.
Смак глибокий , а за правильного помелу кава підходить для більшості різновидів заварювання — від еспресо до крапельного.
Товщина меленої кави адаптована до способу заварювання.
Помел — один із ключових чинників, на який ви можете вплинути.
Тоді як автоматична еспресо-машина має встановлені параметри, використовуючи ручні способи заварювання й кавомолку з регульованою товщиною, ви можете впливати на остаточний смак напою.
Варто розірвати шаблони та вибрати цей параметр для себе.
Можна простодрібнювати, що чим довше триває процес заварювання кави, тим грубіше мають бути помели зерна.
- Френч-прес краще всього підходить для фасоли грубого помола.
- Кофеварка надасть найбільш оптимальний смак зернам середнього помелу
- Еспресо-машина, навпаки, вимагає дрібного помелу кава.
Основні | |
---|---|
Вид кави | Арабіка, Зернова |
Форма випуску | Зерновий |
Тип упаковки | Пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 960 ₴